<

Solbjerggruppen og oprydning07-06-2017 - 10:52

Ejerforeningen har indledt et samarbejde med Solbjerggruppen, der er et projekt støttet af Frederiksberg kommune m.fl., der med frivillig arbejdskraft bl.a. indsamler og formidler møbler og alt andet til at opbygge et hjem, tøj, cykler m.m. til de flygtninge, der kommer til vores område.

Læs mere ved at trykke på overskriften.

Solbjerggruppen på Frederiksberg er en gruppe af frivillige, som arbejder på at fremme integrationen af nytilkomne flygtninge på Frederiksberg gennem forskellige aktiviteter.
Vi holder til på Solbjerg på Frederiksberg, som dels huser en del af de nye flygtninge og dels fungerer som samlingssted for frivillige og flygtninge.
Vores aktiviteter omfatter bl.a.

Caféaften hver torsdag kl. 19 – 21
Kvindecafé om søndagen
Fællesspisning og fester
Lektiehjælp og danskundervisning
Kontaktfamilier
Cykelværksted
Udflugter

Du kan finde os på Facebook, hvor Solbjerggruppen har sin egen gruppe. Her kan du også melde dig ind i Støtteforeningen Solbjerg.
Du kan blive frivillig ved at møde op til torsdagscaféen på Solbjerg, Søndre Fasanvej 16, 2000 Frederiksberg.

Alle, der ønsker at arbejde for integrationen af nye flygtninge på Frederiksberg, er velkomne!

 

Se gruppens video her.

 

Du kan tilmelde dig gruppens Facebook-sider her.

"Solbjerggruppen"  og "Solbjerg Lager". Det er lukkede grupper, forstået på den måde, at man skal bede om medlemsskab for at se indholdet. Her kan man se vores aktiviteter og åbningstider for ud-og indlevering og ligeledes hvad vi særligt efterlyser.

 

Vores hovedaktiviteter er cykelværksted -sprogundervisning på Søndre Fasanvej 16 ( Solbjerg) og

 

Solbjerg Lager som ligger på Egegårdsvej 44-46 i Rødovre, hvor vi indsamler og udleverer møbler køkkenting, legetøj, laptops, pc`er  symaskiner tøj...alt hvad ,man som ny i DK på integrationsydelse har brug for til at etablere sig. Vi beder om, at man via Facebook-siden sender et billede af de ting, man gerne vil donere. Blot for at vi er sikre på, at det modtagne kan blive positivt anvendt.

 

<