Bestyrelsen for E/F Frederiks Have byder dig velkommen til!

E/F Frederiks Have er en velfungerende og stabil ejerforening beliggende centralt på Frederiksberg med gode muligheder for indkøb i det nærliggende Frederiksberg Center samt de mange specialbutikker i gaderne omkring os. Der er kort vej til grønne områder i Frederiksberg Have, Søndermarken og Landbohøjskolens have. Og så nyder vi godt af at have både metro og busforbindelser lige udenfor døren.

Denne hjemmeside er tilegnet ejerne og beboerne af lejlighederne i ejendommen, med henblik på at skabe ét sted hvor informationer og regler samles.

Derudover er det muligt for interesserede boligkøbere at finde nyttige oplysninger om E/F Frederiks Have, boligerne og alle de fordele, der er, ved at bo i dette centrale boligområde.

Hjemmesiden administreres af bestyrelsen.

Bestyrelsen påtager sig ikke ansvaret for informationerne på hjemmesiden.


En ejer har lavet en film om E/F Frederiks Have (på YouTube)

NYHEDER

24-06-2017

?? om renoveringsprojektet

En del ejere henvender sig til projektledelsen og andre - herunder håndværkerne - for at få besvaret spørgsmål.

Husk at spørgsmål skal rettes til projektledelsen eller du kan måske finde svaret her på hjemmesiden.

Læs mere - tryk på overskriften.

 

24-06-2017

Beboerinformation 17 om renoveringsprojektet

En ny Beboerinformation nr 17 er nu omdelt til alle. Har du ikke set den, kan du læse den her.

Bemærk især information om fræsning til nye afvandingsrender på P-dækket,montering af persola-lameller på 4.sal hvor muligt samt om malerarbejdet.

 

07-06-2017

Solbjerggruppen og oprydning

Ejerforeningen har indledt et samarbejde med Solbjerggruppen, der er et projekt støttet af Frederiksberg kommune m.fl., der med frivillig arbejdskraft bl.a. indsamler og formidler møbler og alt andet til at opbygge et hjem, tøj, cykler m.m. til de flygtninge, der kommer til vores område.

Læs mere ved at trykke på overskriften.

30-05-2017

Ny bom på P-plads ved Sprogøvej

Efter mange beboerhenvendelser om at få re-etableret en bom til den udvendige P-plads på Sprogøvej, er vi glade for, at det nye bom-anlæg nu er sat i drift.

Bommen kan aktiveres med hovednøglen samt med den nye elektroniske fjernbetjening (hvid grå med 2 trykknapper). Den gamle sorte fjernbetjening virker ikke pga. senderens gamle teknologi. De ejere, der endnu ikke har skiftet til den nye model,der har været anvendt af os i en årrække, kan henvende sig på Ejendomskontoret i åbningstiden for at købe en ny sender - pris kr. 400,-. Bestilling kan også foretages på mail, hvor Ejendomskontoret så afleverer den nye sender i din postkasse.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Se alle nyheder