Bestyrelsen for E/F Frederiks Have byder dig velkommen til!

E/F Frederiks Have er en velfungerende og stabil ejerforening beliggende centralt på Frederiksberg med gode muligheder for indkøb i det nærliggende Frederiksberg Center samt de mange specialbutikker i gaderne omkring os. Der er kort vej til grønne områder i Frederiksberg Have, Søndermarken og Landbohøjskolens have. Og så nyder vi godt af at have både metro og busforbindelser lige udenfor døren.

Denne hjemmeside er tilegnet ejerne og beboerne af lejlighederne i ejendommen, med henblik på at skabe ét sted hvor informationer og regler samles.

Derudover er det muligt for interesserede boligkøbere at finde nyttige oplysninger om E/F Frederiks Have, boligerne og alle de fordele, der er, ved at bo i dette centrale boligområde.

Hjemmesiden administreres af bestyrelsen.

Bestyrelsen påtager sig ikke ansvaret for informationerne på hjemmesiden.


En ejer har lavet en film om E/F Frederiks Have (på YouTube)

NYHEDER

22-09-2016

Nyt om markiser mm.

På hjemmesidens afsnit om renoveringsprojektet kan du efter login gå til mappen Spørgsmål og Svar, hvor der er opdateret information om markiser, udvendige håndtag og låse på skydedøre samt nummerbelysning ved indgangspartierne.

 

Klik her for at komme til hovedsiden med login-mulighed.
 

21-09-2016

Ejerinfo 12

Ejerinfo 12 er nu "på gaden" bl.a. med en statusrapport samt nyt om markiser.

Login på hjemmesidens hovedafsnit om Renoveringsprojektet og læs i mappen Ejerinformation - løbende

16-09-2016

Hjemmesiden ændret

For at gøre det lettere og hurtigere at navigere på hjemmesiden og finde de mange nyttige informationer er afsnittet med praktiske flyttet og har fået sin egen genvej på hovedmenuen. Login er stadig nødvendig.

 

Billedserierne fra sommerfesterne flyttet til ejersiden, da det er ønsket at billederne ikke er offentligt tilgængelige.

 

På Projektsiden er der lavet en underside, hvor der kan oplægges billeder om projektarbejdet. Få billeder er lagt ind samt en fin video om hvordan en skydedør kommer op på en altan.

13-09-2016

Indkig 189

Et nyt Indkig bl.a. med information om den kommende generalforsamling er nu publiceret.

Efter login kan Indkig læses på hjemmesiden.

Se alle nyheder