Bestyrelsen for E/F Frederiks Have byder dig velkommen til!

E/F Frederiks Have er en velfungerende og stabil ejerforening, der ved udgangen af 2017 afslutter et stort renoveringsprojekt, der bringer de 5 ejendomme up to date mht. brugerkomfort og design. Bebyggelsen er beliggende centralt på Frederiksberg med gode muligheder for indkøb i det nærliggende Frederiksberg Center samt de mange specialbutikker i gaderne omkring os. Der er kort vej til grønne områder i Frederiksberg Have, Søndermarken og Landbohøjskolens have. Og så nyder vi godt af at have både metro og busforbindelser lige udenfor døren.

Denne hjemmeside er tilegnet ejerne og beboerne af lejlighederne i ejendommen, med henblik på at skabe ét sted hvor informationer og regler samles.

Derudover er det muligt for interesserede boligkøbere at finde nyttige oplysninger om E/F Frederiks Have, boligerne og alle de fordele, der er, ved at bo i dette centrale boligområde.

Hjemmesiden administreres af bestyrelsen.

Bestyrelsen påtager sig ikke ansvaret for informationerne på hjemmesiden.


En ejer har lavet en film om E/F Frederiks Have (på YouTube)

NYHEDER

22-09-2017

Indkig 196 er i trykken

Indkig 196 er nu i trykken.

Du kan bl.a. læse om de nu overståede problemer med renoveringsprojektets vandrender ved blok A og C, om ejerforeningens svar til kommunen om Byplan 205/CBS byggeplaner, elektronisk post og meget mere.

Tryk her og smuglæs det nye nummer af Indkig.

21-09-2017

E-post fra DEAS

Som omtalt på sidste års generalforsamling ønsker vi at udnytte mulighederne for at fremsende informationer elektronisk. Rigtig mange ejere har tilmeldt sig vores Nyhedsmail, og nu er der mulighed for at tilmelde sig elektronisk post fra vores administratior DEAS. Læs hvordan her.

19-09-2017

Vaskeri Lyøvej lukket 25.9.

Da der skal foretages arbejder med de elektriske installationer i vaskeriet, vil det ikke være muligt at anvende maskinerne i dagtimerne.

Det netbaserede resesrvationssystem er desværre ikke spærret for ikke tilgængelige vasketider.
 

13-09-2017

Udkast til byplan 205

Frederiksberg kommune har til alle ejere fremsendt Udkast til byplan 205 til høring.

Ejerforeningen har i dialog med gruppen af interesserede ejere udarbejdet et svar, der idag den 13.09.17 er fremsendt til kommunen. Svaret kan læses her.

Se alle nyheder