Bestyrelsen for E/F Frederiks Have byder dig velkommen til!

E/F Frederiks Have er en velfungerende og stabil ejerforening, der ved udgangen af 2017 afslutter et stort renoveringsprojekt, der bringer de 5 ejendomme up to date mht. brugerkomfort og design. Bebyggelsen er beliggende centralt på Frederiksberg med gode muligheder for indkøb i det nærliggende Frederiksberg Center samt de mange specialbutikker i gaderne omkring os. Der er kort vej til grønne områder i Frederiksberg Have, Søndermarken og Landbohøjskolens have. Og så nyder vi godt af at have både metro og busforbindelser lige udenfor døren.

Denne hjemmeside er tilegnet ejerne og beboerne af lejlighederne i ejendommen, med henblik på at skabe ét sted hvor informationer og regler samles.

Derudover er det muligt for interesserede boligkøbere at finde nyttige oplysninger om E/F Frederiks Have, boligerne og alle de fordele, der er, ved at bo i dette centrale boligområde.

Hjemmesiden administreres af bestyrelsen.

Bestyrelsen påtager sig ikke ansvaret for informationerne på hjemmesiden.


En ejer har lavet en film om E/F Frederiks Have (på YouTube)

NYHEDER

02-01-2018

YouSee ændrer i TV-kanal pakkerne

YouSee vil primo/medio januar ændre lidt i indholdet i kanalpakkerne, ligesom visse kanaler vli få en anden  placering.

Tryk på overskriften for at læse mere.

14-12-2017

Rensning af ventilations- /aftrækskanaler

Arbejdet med rensning af alle de centrale udsugningskanaler er ved at være afsluttet. De fleste steder var forholdene OK, men en del ejere har givet ikke været klar over, at man også ved kanaludmundingerne skal gøre rent.

Læs mere i afsnit med Praktiske informationer/Emhætter og centraludsugning.

07-12-2017

INDKIG 198 er nu klar.

Læs det nye INDKIG, der bl.a. fortæller om renoveringsprojektet, den afholdte generalforsamling, hunde i FH og meget mere.

Gå til Indkig - klik her

23-11-2017

Malerearbejde på 4.sals altaner

På den overståede generalforsamling blev der, efter en forespørgsel fra en ejer, bekræftet, at de manglende få elementer, der endnu ikke er farveskiftet, også skal males i den antracitgrå farve.

 

Da bestyrelsen har modtaget en priskorrektion på de få resterende maleropgaver på 4.sal, er der sket en voldsom prisregulering, da entreprenøren nu vil udføre arbejdet fra lift og ikke fra altanerne. Bestyrelsen har derfor valgt at trække opgaven væk fra projektet og lade jobbet udføre af en anden maler, når vejret igen tillader det.

 

Se alle nyheder