Bestyrelsen for E/F Frederiks Have byder dig velkommen til!

E/F Frederiks Have er en velfungerende og stabil ejerforening, der i 2018 afsluttede et stort renoveringsprojekt, der bringer de 5 ejendomme up to date mht. brugerkomfort og design. Bebyggelsen er beliggende centralt på Frederiksberg med gode muligheder for indkøb i det nærliggende Frederiksberg Center samt de mange specialbutikker i gaderne omkring os. Der er kort vej til grønne områder i Frederiksberg Have, Søndermarken og Landbohøjskolens have. Og så nyder vi godt af at have både metro og busforbindelser lige udenfor døren.

Denne hjemmeside er tilegnet ejerne og beboerne af lejlighederne i ejendommen, med henblik på at skabe ét sted hvor informationer og regler samles.

Nye ejere kan finde megen nyttig information på foreningens hjemmeside, bl.a. om nøgler, parkering samt vigtig information med regler, muligheder, praktiske forhold og krav ved istandsættelse eller ombygning. Se især hjemmesidens afsnit For ejerne og Praktiske informationer.


Derudover er det muligt for interesserede boligkøbere at finde nyttige oplysninger om E/F Frederiks Have, boligerne og alle de fordele, der er, ved at bo i dette centrale boligområde.

Hjemmesiden administreres af bestyrelsen.

Bestyrelsen påtager sig ikke ansvaret for informationerne på hjemmesiden.


En ejer har lavet en film om E/F Frederiks Have (på YouTube)

NYHEDER

19-01-2022

Kørsel i FH og anden information

Tryk på overskriften for at læse mere.

13-01-2022

Saltning og snerydning

Ejendomsvirke har valgt at få firmaet Urtebækgaard til at stå for saltning og snerydning i Frederiks Have.

 

Urtebækgaard bruger varsling systemet Vejvejr til selv at vurdere hvornår de skal salte og rydde for sne baseret på prognoser fra Vejvejr.

 

Hvis varslet kommer om natten kan vi forvente at der er saltet/ryddet inden kl. 0700, hvis der er varsling i løbet af dagen, vil der blive saltet/ryddet inden for 3 timer.

 

Der kan forekomme saltning ved op til 3 graders varme, da vejtemperaturer i nogle tilfælde kan give isglatte forhold.  

 

Der vil blive brugt maskinel fejning med kost.

 

Hvis der mangler at blive saltet/ryddet kan man kontakte vores forvalter inden for normal arbejdes tid eller skrive til forvalter@frederikshave.net og gerne med billeddokumentation.

 

Nedenfor kort der viser vores stisystem og parkeringsplads hvor det er aftalt der skal saltes/ryddes for sne.

30-12-2021

TV - YouSee kanalpakker fra 01.januar 2022

Da You See som meddelt ændrer i udvalget af kanalpakker fra 01.januar 2022 kan der de næste dage ske udfald på visse kanaler.

 

Tryg på overskriften for at se de kommende kanalpakker. 

Se alle nyheder