Bestyrelsen for E/F Frederiks Have byder dig velkommen til!

E/F Frederiks Have er en velfungerende og stabil ejerforening, der i 2018 afsluttede et stort renoveringsprojekt, der bringer de 5 ejendomme up to date mht. brugerkomfort og design. Bebyggelsen er beliggende centralt på Frederiksberg med gode muligheder for indkøb i det nærliggende Frederiksberg Center samt de mange specialbutikker i gaderne omkring os. Der er kort vej til grønne områder i Frederiksberg Have, Søndermarken og Landbohøjskolens have. Og så nyder vi godt af at have både metro og busforbindelser lige udenfor døren.

Denne hjemmeside er tilegnet ejerne og beboerne af lejlighederne i ejendommen, med henblik på at skabe ét sted hvor informationer og regler samles.

Nye ejere kan finde megen nyttig information på foreningens hjemmeside, bl.a. om nøgler, parkering samt vigtig information med regler, muligheder, praktiske forhold og krav ved istandsættelse eller ombygning. Se især hjemmesidens afsnit For ejerne og Praktiske informationer.


Derudover er det muligt for interesserede boligkøbere at finde nyttige oplysninger om E/F Frederiks Have, boligerne og alle de fordele, der er, ved at bo i dette centrale boligområde.

Hjemmesiden administreres af bestyrelsen.

Bestyrelsen påtager sig ikke ansvaret for informationerne på hjemmesiden.


En ejer har lavet en film om E/F Frederiks Have (på YouTube)

NYHEDER

28-05-2021

Referat - Generalforsamling 2020 afholdt 27.05.21

Du kan nu læse referat af gårsdages møde, der blev afholdt i Kedelhallen.
Referatet mangler endnu påtegning fra ordstyrer og bestyrelse.

Tryk her

20-05-2021

INDKIG

Læs Indkig fra maj måned.

 

På dansk ved at klikke her.

 

The english verson by clicking here

19-05-2021

Saunaen åbnes den 21.maj

Med henvisning til den seneste Corona-åbning meddelt forleden, vil vi have mulighed for at åbne vores sauna igen.

Tryk på overskriften for at læse mere.

17-05-2021

Renovering af gård på Nyelandsvej

Vores naboejendom Nyelandsvej 31-33 skal i gang med at renovere deres gård. Derfor vil to til fire båse på p-pladsen være reserveret til deres entreprenær fra den 24. maj og otte uger frem. Læs flere informationer her på hjemmesiden

Se alle nyheder