Bestyrelsen for E/F Frederiks Have byder dig velkommen til!

E/F Frederiks Have er en velfungerende og stabil ejerforening, der i 2018 afsluttede et stort renoveringsprojekt, der bringer de 5 ejendomme up to date mht. brugerkomfort og design. Bebyggelsen er beliggende centralt på Frederiksberg med gode muligheder for indkøb i det nærliggende Frederiksberg Center samt de mange specialbutikker i gaderne omkring os. Der er kort vej til grønne områder i Frederiksberg Have, Søndermarken og Landbohøjskolens have. Og så nyder vi godt af at have både metro og busforbindelser lige udenfor døren.

Denne hjemmeside er tilegnet ejerne og beboerne af lejlighederne i ejendommen, med henblik på at skabe ét sted hvor informationer og regler samles.

Derudover er det muligt for interesserede boligkøbere at finde nyttige oplysninger om E/F Frederiks Have, boligerne og alle de fordele, der er, ved at bo i dette centrale boligområde.

Hjemmesiden administreres af bestyrelsen.

Bestyrelsen påtager sig ikke ansvaret for informationerne på hjemmesiden.


En ejer har lavet en film om E/F Frederiks Have (på YouTube)

NYHEDER

06-02-2020

Fastelavn i Frederiks Have

Klik her for at gå til tilmelding

 

Angiv antal deltagende børn og voksne i kommentarfeltet.

 

01-02-2020

Ombygning begynder

Nu begynder ombygningen af vores teknikrum til vandbehandlingsanlægget til swimmingpoolen. Vi får højere sikkerhed for håndtering af klor og syre og imødekommer skærpede myndighedskrav. Samtidig certificeres flere i drift af teknikken, herunder frivillige ejere, så vi er vel rustede til den kommende badesæson. 

.

20-12-2019

Gældende vedtægter m.v.

Tinglysning af vores vedtægter vedtaget i nov. 2018 er endelig afsluttet. Du kan finde den her på hjemmesiden.

Grunden til den 1 år lange proces skyldes at ændringerne skulle tinglyses på hver enkelt lejlighed, da der som besluttet er ændret i §18 garantistillelsen samt tilføjet en §3A om forpligtelser ifm. altaninddækninger.

16-12-2019

TV-pakkerne ændres fra januar 2020

Foreningen har i dag modtaget en grundig redegørelse for de mange ændringer, der sker i kanalpakkerne fra YouSee fra årsskiftet.

Læs mere - tryk her

Enhver henvendelse om dette samt evt. ændring i din aftale med YouSee skal ske direkte på telefon 7070 4040.

Se alle nyheder