Bestyrelsen for E/F Frederiks Have byder dig velkommen til!

E/F Frederiks Have er en velfungerende og stabil ejerforening, der i 2018 afsluttede et stort renoveringsprojekt, der bringer de 5 ejendomme up to date mht. brugerkomfort og design. Bebyggelsen er beliggende centralt på Frederiksberg med gode muligheder for indkøb i det nærliggende Frederiksberg Center samt de mange specialbutikker i gaderne omkring os. Der er kort vej til grønne områder i Frederiksberg Have, Søndermarken og Landbohøjskolens have. Og så nyder vi godt af at have både metro og busforbindelser lige udenfor døren.

Denne hjemmeside er tilegnet ejerne og beboerne af lejlighederne i ejendommen, med henblik på at skabe ét sted hvor informationer og regler samles.

Nye ejere kan finde megen nyttig information på foreningens hjemmeside, bl.a. om nøgler, parkering samt vigtig information med regler, muligheder, praktiske forhold og krav ved istandsættelse eller ombygning. Se især hjemmesidens afsnit For ejerne og Praktiske informationer.


Derudover er det muligt for interesserede boligkøbere at finde nyttige oplysninger om E/F Frederiks Have, boligerne og alle de fordele, der er, ved at bo i dette centrale boligområde.

Hjemmesiden administreres af bestyrelsen.

Bestyrelsen påtager sig ikke ansvaret for informationerne på hjemmesiden.


En ejer har lavet en film om E/F Frederiks Have (på YouTube)

NYHEDER

28-09-2022

Ordinær generalforsamling 2022

Generalforsamlingen finder i år sted den 13.10. kl. 19:00 på CBS.

22-08-2022

Ny støttemur og flisebelægning på gangstien ved blok E

Ny støttemur og flisebelægning på gangstien ved blok E

28-06-2022

Nyt hegn langs med Sprogøvej og blok D

I uge 27 påbegynder vores tømrer udskiftningen/reparationen af hegnet langs med Sprogøvej og blok D. Dette betyder også, at alle nøglebokse vil blive fjernet. Sørg derfor for at redde din egen nøgleboks, hvis du har én siddende på hegnet.

 

I fremtiden bliver det ikke en mulighed at sætte nøglebokse op på hegnet, men bestyrelsen arbejder på, at finde en anden løsning/placering.

06-04-2022

Manglende varmt vand

Vores CTS anlæg, der styrer det varme vand, bliver regelmæssigt forstyrret af digitalt ubudne gæster, hvilket gør, at det ikke virker korrekt og det varme vand derfor forsvinder, til stor gene for os alle.

Der er bestilt et opdateret anlæg og det forventes installeret i denne eller næste uge. Vi havde forventet en hurtigere opdatering af dette anlæg, men alting tager tid at skaffe, installere og opsætte.

Vores allesammens handy mand Jørn Jacobsen, som er involveret i styring og overvågning af poolen fra varmecentralen har fået en instruktion af forvalter Michael i, hvordan man genstarter systemet for at hjælpe med denne adhoc haste opgave.

Se alle nyheder