Bestyrelsen for E/F Frederiks Have byder dig velkommen til!

E/F Frederiks Have er en velfungerende og stabil ejerforening, der i 2018 afsluttede et stort renoveringsprojekt, der bringer de 5 ejendomme up to date mht. brugerkomfort og design. Bebyggelsen er beliggende centralt på Frederiksberg med gode muligheder for indkøb i det nærliggende Frederiksberg Center samt de mange specialbutikker i gaderne omkring os. Der er kort vej til grønne områder i Frederiksberg Have, Søndermarken og Landbohøjskolens have. Og så nyder vi godt af at have både metro og busforbindelser lige udenfor døren.

Denne hjemmeside er tilegnet ejerne og beboerne af lejlighederne i ejendommen, med henblik på at skabe ét sted hvor informationer og regler samles.

Nye ejere kan finde megen nyttig information på foreningens hjemmeside, bl.a. om nøgler, parkering samt vigtig information med regler, muligheder, praktiske forhold og krav ved istandsættelse eller ombygning. Se især hjemmesidens afsnit For ejerne og Praktiske informationer.


Derudover er det muligt for interesserede boligkøbere at finde nyttige oplysninger om E/F Frederiks Have, boligerne og alle de fordele, der er, ved at bo i dette centrale boligområde.

Hjemmesiden administreres af bestyrelsen.

Bestyrelsen påtager sig ikke ansvaret for informationerne på hjemmesiden.


En ejer har lavet en film om E/F Frederiks Have (på YouTube)

NYHEDER

06-05-2021

Generalforsamling 27.maj 21 kl. 19:00

Læs mere - tryk på overskriften.

30-04-2021

Morgenkaffe

Morgenkaffe
Stort tak til Pia Burkal for at tilbyde at genoptage traditionen med morgenkaffe og Gl. Dansk når swimmingpoolen åbner 01.maj kl. 07:00. Og tak til Mette Knudsen og Magnus for at hjælpe med i tidsrummet indtil kl. 09:00. 
Vejrudsigten ser pæn ud og vandet er lige nu 19,6 gr.

27-04-2021

Så er vi næsten klar

Swimmingpoolen bliver klar til på lørdag kl. 07:00.

Og med solens hjælp skulle vandet også blive pænt varmt.

Læs mere - tryk på overskriften.
 

19-04-2021

Uventet besøg

Søndag tidlig aften fik vi uventet besøg. 

Se alle nyheder