Bestyrelsen for E/F Frederiks Have byder dig velkommen til!

E/F Frederiks Have er en velfungerende og stabil ejerforening, der i 2018 afsluttede et stort renoveringsprojekt, der bringer de 5 ejendomme up to date mht. brugerkomfort og design. Bebyggelsen er beliggende centralt på Frederiksberg med gode muligheder for indkøb i det nærliggende Frederiksberg Center samt de mange specialbutikker i gaderne omkring os. Der er kort vej til grønne områder i Frederiksberg Have, Søndermarken og Landbohøjskolens have. Og så nyder vi godt af at have både metro og busforbindelser lige udenfor døren.

Denne hjemmeside er tilegnet ejerne og beboerne af lejlighederne i ejendommen, med henblik på at skabe ét sted hvor informationer og regler samles.

Nye ejere kan finde megen nyttig information på foreningens hjemmeside, bl.a. om nøgler, parkering samt vigtig information med regler, muligheder, praktiske forhold og krav ved istandsættelse eller ombygning. Se især hjemmesidens afsnit For ejerne og Praktiske informationer.


Derudover er det muligt for interesserede boligkøbere at finde nyttige oplysninger om E/F Frederiks Have, boligerne og alle de fordele, der er, ved at bo i dette centrale boligområde.

Hjemmesiden administreres af bestyrelsen.

Bestyrelsen påtager sig ikke ansvaret for informationerne på hjemmesiden.


En ejer har lavet en film om E/F Frederiks Have (på YouTube)

NYHEDER

12-04-2021

Swimmingpoolen er nu vinterklar!

Bare rolig - den bliver også sommerklar om et par dage!

Læs mere - tryk på overskriften.

12-04-2021

INDKIG

Apriludgaven af INDKIG ligger nu på hjemmesiden. Klik her.

06-04-2021

Gamle Medeco nøgler

Ejer af den enkelte lejlighed bør aflevere alle sine nøgler på én gang. Det antal Medeco-nøgler, man har udover to, får man tilbagebetalt depositum for.

Nøglerne lægges i en konvolut eller pose og afleveres i postkassen ved Ejendomskontoret inden den 1. juni 2021 med angivet navn, adresse og lejlighedsnummer.

Depositummet bliver så modregnet i den førstkommende opkrævning af fællesudgifter. 

04-04-2021

Brugte batterier

Kommunen har bedt forvalter fjerne stander med beholder til brugte batterier fra området midt i P-kælderen. 
Fremover kan batterier afleveres i P-kælderen ved udgangen til Forvalterkontoret samt i Containergården. 

Se alle nyheder