<

Ordinær generalforsamling - nu 29.oktober På Scandic Falkoner29-08-2020 - 09:42

Årets ordinære generalforsamling afholdes torsdag den 29. oktober kl. 19:00 til senest kl. 21:30 på Scandic Falkoner Hotel, store auditorium.

Hotellets konferencefacilitteter er underlagt særlige Corona-regler for afholdelse af møder, der tillader op til 500 personer. hvorfor der er rimelige forventninger til at vores møde kan gennemføres som planlagt. Auditoriet er godkendt til 350 - 500 deltagere afhængig af opstilling i rummet.

 

Udlevering af stemmesedler finder sted ved registrering før mødestart. Det anbefales derfor, at man møder i god tid, gerne fra 18:30, således at mødet kan starte til tiden.

 

Bemærk at mødet er flyttet 1 dag i.f.t. tidligere oplyst samt til ny lokation, da CBS pga. lokalt skærpede Coronaregler kun kan tilbyde plads til max. 100 gæster i deres store auditorium.

 

For at sikre, at alt vil være klargjort til alle, der ønsker at deltage, beder vi om tilmelding. Tilmeldingen kan foretages i kalendersystemet på datoen 29.okt. Skriv om du kommer alene eller med ledsager. Medbringer du fuldmagter, så skriv også det samt hvor mange, du medbringer.

Ejere, der ikke anvender IT kan lægge en besked i bestyrelsens postkasse, Sprogøvej 23 - gerne senest den 26.10. aften.

 

Se alle nyheder <